Payment with Klarna Payment with Swish
Fraktfritt vid köp av minst två artiklar

Om oss

Det började med ett vykort

2013 registrerade vi firma Tångenpirens Konst & Hantverk HB, och vi är: Bengt Holm och Ingegerd Ytterland-Holm.

Vi ritade och tryckte upp ett vykort med lokalt motiv till vår sommarbutik där vi säljer produkter från små svenska firmor. Vykortet blev mycket omtyckt och det dröjde inte länge förrän vi fick förfrågningar om att göra en affisch med samma bild. Vi lät då trycka upp ett antal affischer i storleken 50x70 cm och vårt varumärke Tangenpiren Design var fött.
I dag även under namnet DESIGN BY TANGENPIREN.


Affischer – konst i sin bästa form, konst för alla

Det fina med detta konstformat är att man för en relativt låg kostnad kan köpa tavlor som är mycket dekorativa till hemmet. Vi är idag uppe i över femtio olika motiv och vi ritar ständigt nya.


En affisch gör sig bäst inramad

Vi rekommenderar att planscherna ramas in, då kommer de bäst till sin rätt som dekorativ tavla. Vi har därför idag möjlighet att leverera tavlorna inramade med affischen limmad på 2,8 mm kartong för att bilden skall bli slät. Glaset består av akrylglas, och leveransen sker i en specialkartong. Man kan också köpa ramar och Posterhängare lösa och rama in själv.


Illustrationerna

Mitt namn är Bengt Holm och är bosatt i Kungshamn Bohuslän.  Jag har en bakgrund som båtbyggare och har under många år arbetat med produktframställning i designstudio. 
Med min bakgrund inom designvärlden är jag van att vara noggrann i mitt bildskapande. Inspirerad av retro och rysk affischkonst skapar jag posters av bl.a. kända miljöer.
Resultatet blir en blandning av gammal och modern konst som passar utmärkt att ha i sin inredning.

; var google_custom_params = window.google_tag_params; var google_remarketing_only = true; /* ]]> */